Bivši

-Javlja mi se..
-Šta ti se javlja?
-Bivši Iris, Milovan.
-Onaj Milovan što smo ga zvale Ljigavi Mile kad te prevario i šutnuo?
-Pa...ono, da, taj Milovan...
-Čekaj Cico, to je onaj isti Milovan što piše neznam, što ti je za rođendan kupio muštiklu i što je meni pisao: 'Slatka si eehehe' , nakon što ste raskinuli?
-To ti je pisao da bi mene povredio!
-Čekaj, čekaj, jesi li ti to njega upravo odbranila? Do pre mesec dana bio je Ljigavi Mile, šta se desilo u međuvremenu?
-Paaaaaa, niiišta. Samo smo izašli, i rekao je da se promenio, da je kriv, da je shvatio. Uostalom, nisam ni ja bila cvećka. Mislim, ne bih ja ništa s njim ponovo, šta ti je...
-Da, odgovarala si mu posle pola sata, baš si ga povređivala...
-Nema potrebe za ironijom Iris..
Aha, možda bi i uspela ta priča “ja s njim neću ništa”, da je ne poznajem. Leptirići joj izlaze iz usta dok izdiše. A ne sme da mi prizna, zna da bih je streljala.
Cica, institucija za savetovanje ostavljenih devojaka, brisanje suza, rehabilitaciju napaćene devojačke duše je poklekla pred Ljigavim Milovanom?
Realno, Cica jeste tako malo na svoju ruku, i taj Milovan joj se baš onako muški dopao. Nizak, suvonjav, plav, nikakav, sve što ona voli, ali ovo stvarno nisam očekivala. Zar ona Cica koja je meni uvek govorila “NIKAD PREVARU NEĆU OPROSTITI”, da poklekne pred Miletom Muštiklom (tako smo ga još zvale u procesu patnje nakon raskida)?! On je sve što svaka devojka ne želi, makar svaka normalna. Totalno je zaludeo Cicu onomad. Smejala se kao šiparica kad se  samo nakašlje, a kamoli kad  izusti nešto (bljak) u svom fazonu. Moja Cica? Lomilica muških srca!
Sećam se kako je muštiklu ko privezak nosila. I samo brbljala: “Moj MIle, moj Mile...”.
E neš ga vala majci, Mile Muštiklo.
-Cico, slušaj me dobro. Ti si svesna da on nije dobar za tebe, je l tako?
-Jesam. Ma kažem ti ja neć...
-Stani. Svesna si da te ostavio preko poruke i da te povredio kao niko do sada?
-Jesam.
-Svesna si činjenice da je nepismen i da nema ukusa (sa tobom mu upala sekira u med..)?
-Jesam...
-Pa šta te navelo da ponovo padneš na njega?
-U pravu si. Opet sam se ponela kao neka klinka. Neću više nikad na poruku da mu odgovorim. On je klasična muška stoka.
-Dobro Cico, nema potrebe da budeš ogorčena i osvetoljubiva. Samo mu lepo stavi do znanja da nisi više zainteresovana za njega, da je vaša veza pluskvamperfekat i da je to to.
-Da, to je još bolja ideja...

00:23
Zvrrrrrrrrrr, zvrrrrrrrr
-Halo?
-Iriiiiiiiiiiiis, toliko sam ushićena, bila si totalno u pravu. Nije bilo potrebe da budem ogorčena i osvetoljubiva, sve je meni moj Mile oprostio, a i ja sam njemu. Hoćemo da te pitamo, ako hoćeš sutra sa nama u bioskop?Lajkujte https://www.facebook.com/publikovanje/  kako biste videli svaku objavu. :)

Коментари

DR ODOGBO каже…
Pozdrav, ja sam iz Sjedinjenih Država, želim podijeliti ovo veliko svjedočanstvo o tome kako mi je dr. Trust pomogao vratiti joj bivšeg ljubavnika. Tijekom potrage za rješenjem došao sam u kontakt s dr. Trustom i kroz njegovu pomoć moj se ljubavnik vratio u roku od 48 sati. Tako sam s ovom hrabrom savjetovati svakoga tko traži način da dobije ljubavnika da kontaktira Dr. Trust na WhatsApp: {+ 14432813404} ili putem e-pošte na {placeofsolution@yahoo.com} ja sam tako sretan barem ja i moj ljubavnik se vraća jedni drugima i zajedno odlaze u novu godinu zajedno Hvala vam još jednom Dr. Trust.

Популарни постови