Sajt za upoznavanje

-Hajde da izađemo?
-Neću.
-Hoćeš da idemo da prošetamo?
-Neću.
-Hoćeš da zovemo neke Miletove drugare?
-To tek neću Cico...
-E pa Iris stvarno... Šta ja sad tebi da radim? Kako planiraš da izađeš iz tog stanja i nađeš dečka kad nećeš iz kuće da izađeš?
-A što, Cico, on jednom ne može da nađe mene?
-Pa ti lepo onda okači oglas sa slikom u autobusu, pa nek ti salju poruku na 00508 razmak Iris_neka_me_neko_nađe...
-U redu je Cico... lako je tebi da se zezaš sa mnom.
-Mada, nije to tako loša ideja sad kad pomislim. Sećaš se Marte iz osnovne? Ona mala sa naočarima i protezom što je upisala Tehnološki?
-Da?
-E, pa ona ti se verila sa likom kog je upoznala preko nekog sajta za upoznavanje...
-Ma tamo su sve manjaci i debili...
-Nisu Iris, tamo su sve duše koje pate jer nisu našle svoju lepšu polovinu.
-E, na šta sam ja spala, da upoznajem dečka preko sajta za upoznavanje. Ne dolaziš u obzir.
-Iris, moram da idem, sad mi moj Mile pustio poruku, kaže idemo u neki spa centar. Ti se javi ako se predomisliš za Miletove drugove.
Da, sigurno ću se predomisliti. Pre ću ostati večito sama nego da se viđam sa jednim od tih gladinh kerova koji blenu u sve žensko što uđe u prostoriju. “Kakve noge ima mala znaš da je ona bila sa Vojinom.. kaže Voja....”, veće su tračare od Cice i mene. Bljak.
Znam ja šta hoću. Hoću da je fin, načitan, inteligentan, obrazovan, da ima manire, da mu je Bonton ispod jastuka, kao Biblija, da ume da se šali, da nije naporan, da ne moramo da se čujemo svaki dan, da se ne ponaša kao neka tetka u društvu. Eto, stvarno ne tražim puno. Ne znam šta se desilo sa svetom pa su ovakvi muškarci izumrla vrsta. Jednom sam upoznala jednog takvog, samo je on stalni državljanin Švedske i ima ženu i troje dece. A fizički izgled? Ja tražim samo da izgleda kao muško. Znači nikako previše mršav, nikako previše visok, nikako da je izdepiliran, očupanih obrva. Cica u šali moj tip momka naziva drvosečom, nekad kaže i pećinski čovek. A lako je Cici, ona voli tako ćosave, zakržljale, fudbalere, takvi su svuda. Sreća pa ne volimo svi isto.
Kaže Marta se verila.
Da vidim i to čudo.
O, fina im ova slika sa odmora na Havajima.
A šta fali da pokušam i ja? Mislim, od toliko ljudi na ovoj zemlji, ima valjda jedna tako usamljena duša kao moja koja je iz očaja tu gde jeste.
Neće niko znati, sad ću se ja ulogovati pod lažnim imenom, naravno, pa ako procenim da je neko normalan, ja ću mu reči pravo ime. Kako da se zovem? Eva? Oooo ne. Previše grešno. Jovana? Previše obično. Sara? Da, može Sara. Slika? Koju sliku da stavim? Onu sa Cicom iz Red Bara, na njoj sam super ispala. Al neće onda znati ko sam ja, a ko Cica. Mogu onu kad sam se vratila sa letovanja. Na njoj sam baš super. E, kaže dalje da označim interesovanja pa će me ubaciti u krug muškaraca koji imaju ista interesovanja kao ja. Da vidimo: književnost, filozofija, slikarstvo, klasična muzika, pozorište, filmovi....
Dosta za sada. Da vidimo. Kaže:“Vidljivi ste drugima za ćaskanje”
*Blloooop*
Jovica: Ej ćao Iris, Jovica je, zašto si napisala da ti je imе Sara?Lajkujte https://www.facebook.com/publikovanje/  kako biste videli svaku objavu. :)

Коментари

Популарни постови