Spremanje kolokvijuma

9:00
Dobro jutro svete. Počelo je, počelo.
Tri kolokvijuma sledeće nedelje. Danas sebi postavljam mali cilj- 300 strana za ceo dan. Mora se krenuti bebećim koracima. Evo, samo ja da se sredim u toaletu, malo krevet da raspremim, da doručkujem i bacam se na učenje.

11:45
Dobro, pogledala sam Pingvine sa Madagaskara. Treba se malo rasteretiti pre učenja. Voda! Moram da spremim 2l vode. Hidriranje je najbitije. To i lični treneri stalno preporučuju. Za koncentraciju, za vitko telo, za zdravo lice, ma za sve.
Počinjem u 12.

12:00
E dobro, vreme je. Imam po sto strana iz svakog premeta. Počinjem sa najlakšim.
12:10
Šta se ovo čuje? Ko to kašlje kao da je prolom oblaka?
-Je l možete malo tiše? Šta se derete ko sivonje? Je l vi vidite da ja učim? Je l znate vi koliko je ovo težak predmet? Hoćete vi da ja padnem godinu? Kavi ste vi to roditelji? Vi svakako plaćate školarinu, neću ni da učim!
12:15
E neka su se utišali. Mogla bih nešto da užinam. Nešto slatko, ugljeni hidrati su bitni za pamćenje.
Iris, imaš više od pet kilograma viška...
 Evo mogu ovi bademi, urme, orasi i suve šljive koji ukupno imaju više kalorija od jedne cele čokolade. Mogla bih i jedan ( ili pet?) red čokolade. Crne, naravno.
12:30
Uh najela sam se dobro. Treba svariti samo 200g urmi, a kamoli ostalo. Mirna sam do pet večeras. Otišao je i litar vode. Ekstra. Sad sam spremna. Taman.
Čitaj naglas. Tako ti je lakše Iris.

13:00
E, pauza. Svaka mi čast naučila sam 30 strana. Još sedamdeset do tri popodne. Evo samo da odem u toalet. Ova voda....

15:00
-Ma šta kažeš? On se znači na kraju smuvao sa njom? Bože, bože....
Ma evo ništa novo, stvarno, učila i onda si me ti pozvala. Nego šta kažeš, Mile se naljutio na tebe što si izašla sa najboljim drugom? Pričaj mi o tome?

16:22
Ogladnela sam. I moram još vode da sipam. Popila sam onaj drugi litar dok sam pričala sa Cicom.
Evo samo dok ja ispržim neko jaje na brzaka..

17:30
Počinjem. Još 70 strana, šta je to za mene. Ostaću malo duže budna večeras da završim i druga dva predmeta.

18:00
Moram do toaleta.

18:25
Moram do toaleta

19:00
Ne pijem više vodu. Uh... mogla bih malu pauzu da napravim. Lagano sam prešla 50 strana za sat vremena. Koja sam ja boginja. Znala sam ja da to mogu. I sve sam to naučila, nisam ja to samo tako pročitala i ponovila tako što sam krišom gledala u skriptu. Ne, ne.......

19:44
Iskreno, ova pesma Džejmsa Artura kako je upznao devojku i zaljubio se u nju dok joj je držao glavu kad je povraćala stvarno zasužuje šer. Te emocije. Ta ljubav. Taj zanos.....

U osam počinjem imam još 20 strana.

20:34
-E, baš mi je drago da si se javio. Nismo se čuli od onda kad sam rekla da ti nikad više neću odgovoriti na poruku.
Ma da, samo sam preterala sa reakcijom. Ipak si samo isprozivao moju najbolju drugaricu. Ništa....

21:00
-Kako to mislite, oče i majko, dolaze nam kumovi sa decom? Pa kako ja sada da učim? Ona deca vrište kao da su na iglama, vi se derete i smejete..
Ja da idem na sprat da učim? Ne dolazite u obzir. Navikla sam da učim u udobnosti svoje sobe... Ništa, biću sa tom dečurlijom...............

22:30
Mrtva sam umorna. Sedela sam i crtala sam kućicu i čičaglišu. I čitala sam im bajke. Idem pod tuš pa da spavam. Sutra da ustanem rano, da učim.

01:20
Ovaj kompilacija ljudi koji se sapliću i padaju stvarno zaslužuje šer.Lajkujte https://www.facebook.com/publikovanje/  kako biste videli svaku objavu. :)

Коментари

Популарни постови