Kopija

Ako me nešto nervira u međuženskim odnosima to je isključivo jedna stvar. Ne, nije to ogovaranje, odmeravanje, kašnjenje, spremanje satima, emotivne krize, preterana emotivnost s vremena na vreme, potreba za privlačenjem pažnje na javim mestima, višečasovno tešenje, dvoličnost, ne, ne, ne. Nije to. U pitanju je neizgrađena ličnost. Takvih slučajeva poznajem previše. Devojka izgleda fizički sjajno. Ima sve predispozicije da bude stvarno dobar komad, ALI nema svoj stil..
Kada govorimo o takvim tipovima, ima ih svuda. To može biti ćao-ćao drugarica, poznanica, komšinica, ali najčešće su to guje u njedrima. Dobro, malo preterujem. Ima ih više vrsta:

1. Fuj to
-Ah, Mimi, baš mi je drago da smo se videle posle sto godina. Vidi, kupila sam novu kožnu jaknu. Zar nije sjajna?
-Pa, nije loša, ne bih ja to nikad nosila, ne sviđaju mi se džepovi i čudan je kroj...
...
Dve nedelje kasnije sretnem Mimi na ulici sa istom, ISTOM jaknom na sebi.

2. O, zaista?
E ove su mi možda najiritantnije. Odem ja u šoping, nakupujem super krpe. Sa tom koleginicom, Jokom, viđam se svaki dan na fakultetu. Jednog dana dodje sa istom torbom i farmerkama.
-Hah Joko, pa mi imamo istu torbu i farmerke.....
-O, zaista? Nisam primetila...

3.Guja u njedrima.
Njima sve pričaš. Koju košulju ćeš da uzmeš čim dođeš do para. Koje patike ti se sviđaju. Koju si narukvicu naručila preko interneta. Ide čak i do maske za telefon..
Jednog dana se pojavi u tim patikama i samo prokomentariše: Da, zaista su sjajne!

Da se razumemo, ne potpisjem autorska prava ni na šta što obučem. Stvari su tu da bi se kupovale. Stvar je u tome da izgledamo kao dve wannabe bliznakinje kada se obučemo idetično. Meni prvoj to izgleda smešno. Od toliko marki, lanaca prodavnica, stilova i fazona ti, moja drugarice, moraš kupiti baš ono što imam ja. Ne, nismo dvojajčane. Ne, mama nas ne oblači isto nakon dvadeset i kusur godina. 


Lajkujte https://www.facebook.com/publikovanje/  kako biste videli svaku objavu. :)

Коментари

Популарни постови