Prolećni umor

E pa dobro... sunce sija, proleće stiglo, dolaze laste i tako to. U prevodu, došlo je ono vreme kada imam pet ispita kojih nisam dala iz prvog semestra i šest iz drugog koji tek pohađam. Život je bajka. Hoću ja da učim, stvarno. Samo, eto, desi mi se tako, kada imam previše obaveza ja samo legnem na krevet i počnem da plačem i onda se uspavam i probudim se sutradan- u najboljem slučaju. U najgorem slučaju, prejedem se četiri kilograma slatkiša i legnem da gledam poslednju sezonu serije koja ima osamaest epizoda. U čitaonicu ne želim da idem, imam sve više kolega koje misle da sam zabavna i postajem poželjna osoba za njihovim stolom na “pauzi za kafu” (koja traje tri sata), u kući ne mogu- preglesni su svi oko mene, ne mogu ni u parku- previše hladno. Ne mogu da učim. Uhvatio me onaj prolećni umor. Samo bih spavala, jela, plakala i čas bih se tukla, čas bih se mazila. Ne, nije pms. Prolećni umor traje od marta do maja.
Ne izlazim, ne družim se, nemam ljubav svog života, Cica non-stop uči pa ne može da se viđa sa mnom, svađam se sa roditeljima, a u pauzi od svađanja spavam ili jedem gledam filmove i serije i plačem. I to je otprilike to.
“Još si ti boginja humora”, šapnem ja svako veče sebi pre nego što pojedem poslednji red čokolade i utonem u san.Lajkujte https://www.facebook.com/publikovanje/  kako biste videli svaku objavu. :)

Коментари

Популарни постови