Znam ja šta hoću!

Ne mogu a da se ne zapitam, zašto ja nemam dečka.
Naravno da mi treba. Imam dvadeset i jednu godinu, tri ispita iz prve godine, sedam kilograma viška i tu i tamo nervni slom jednom nedeljno, ali to sam sve ja. Malo sam više pričljiva, neurotična i paničim s vremena na vreme.. i gore su se udavale. Svi moji bivši kad se zbroje, sve je to teška sirovina bila, mada sam ja uvek dobijala ono što sam htela i to mi se uvek obijalo o glavu. Ja sam, po standardima svih mojih drugara, jedna seksi, zabavna, poželjna boginja humora. Samo onda, ne mogu a da se ne zapitam, što meni uvek prilazi jedan isti tip momaka?
Moj prvi dečko je bio fudbaler i užasno me je nerviralo to što je uvek duvao nos prstima na utakmici. Istina, bili smo tinejdžeri, ali iz pouzdanih izvora znam da se ni dan danas nije promenio. Nekako mi je uvek bilo gadno da ga upoznam sa Cicom, jer je pored te navike imao i onu da non stop pljuje. Odvratno. Zato sam poželela nekog ko to ne radi.
Posle toga, bio je tu Saša, koji je tripovao mačo muškarca. Poznavao je sve žene ovog sveta i sa svima se uvek pozdravljao i ljubio, zato smo bili zajedno dve nedelje.
Posle njega, bio je tu Nebojša kojeg sam se bojala, jer je navijač. Jednom smo imali romantičan momenat u parku kada mi je priznao da sa mnom želi ozbiljnu vezu. -Kada je već tako -rekla sam- kaži mi šta je najgore što si uradio nekome?
-Ma mutavi Kiza mi je dugovao neke pare za tetkicu koju sam mu prodao i onda sam mu upao sa ekipom u stan za Novu godinu i nabijao sam mu glavu u wc šolju i terao ga da šmrče alevu papriku.
Malo je reći da sam otišla i nikad ga više nisam videla, čak iako mi je pretio da će mi doći na kućnu adresu da “razgovaramo”. Onda sam poželela nekoga ko ima ista interesovanja kao ja, i došao je Vuk. Koji je otišao kako je i došao jer se uplašio da će se previše vezati za mene s obzirom na to koliko smo slični. Onda sam poželela nekog stabilnog, načitanog, uglađenog, i onda je došao Jovica, sa kojim istina, ništa nije bilo. Samo, Jovica je bio previše ugladjen, previše ne iz istog sveta. Njegovi nokti su toliko uredno izmanikirani da sam sebi dlan izbola koliko sam skupljala šake jer sam ih zamazala lakom. Sa njim nikada ne bih mogla da pijem jeftino vino na krovu neke zgrade, jer je to jeftino i prljavo. Njemu se nikada ne bi dopala moja večito raščupana kosa jer je to nesređeno. On bi sigurno nalazio zamerku mom fizičkom izgledu ili načinu na koji se oblačim ili osobama sa kojima se družim. 
Neću to. Al, znam ja šta hoću. Hoću jednog urednog, čistog, sa manirima gospodina i Tarzana, da u njegovim očima pstojim samo ja, nesavršeno savršena, bez emotivnih igara, punog ljubavi prema meni, ali ne da bude papučar, da ume da prihvati svu ljubav koju ja pružam i da ume da je uzvrati, i da nekad, s vremena na vreme napravi neko malo čudo poput ispijanja jeftinog vina na krovu neke zgrade.Lajkujte https://www.facebook.com/publikovanje/  kako biste videli svaku objavu. :)

Коментари

Популарни постови