Iris i savršen dečko

Nisam htela ništa prerano da objavljujem, ali, našla sam dečka. Zajedno smo već neko vreme, i šta bih rekla. Toliko je zanimljiv, šarmantan, uopšte nema glupe fore tipa: “Htela bi da si mačka......ali zapravo si riba!”. Jedan fini, normalan, gospodin dzentlmen.
-Cicoooooooooo.....
-E mačko?
-Imam deeeeeečka.
-Moooooolim?
-Aha..
-Koliko dugo?
-Saće mesec.
-Kravo! Ne mogu da verujem da mi nisi rekla.
.Nisam htela da izbaksuziram.
-Pričaj?
-Aljoša, studira bezbednost, starij je od mene četiri godine i stvarno je neodoljiv. Svaki put kada se vidimo ima neku preslatku reč, neki znak pažnje ili mi jednostavno ukaže na to koliko mu je drago što se viđamo.
-Gde ga nađe takvog?? Je l patetičan?
-Neeeeee, baš naprotiv, ne lajkuje ženama golotinju i patetiku na društvenim mrežama, sasvim je staložen, miran, kada smo zajedno ne odmerava druge devojke koje prolaze. Pazi šta priča da ne bi povredio moja osećanja ili da me slučajno ne bi uvredio. Nije prost, sasvim kulturan dečko.
-Božeeeeeeee. Ima li hobi?
-Ima, voli da igra neke video igrice sa društvom, svakog petka uz pivo i grickalice. Nije alkos, proverila sam, voli da čita, gleda filmove, IDE U POZORIŠTE, ČOVEČE.
-Nekako je previše......
-Savršen! Znam.... Tako sam srećna. Ne mogu da verujem da sa konačno pronašla osobu koja voli da bude bliska u vezi, koja te pušta u svoj život. Ne osećam se kao da ga smaram kada mu šaljem poruku, imam osećaj kao da mogu da ga pozovem u bilo koje doba dana ili noći. On, sa druge strane, nikada ne zaboravi da mi se javi, znamo kada smo i gde u bilo koje doba dana, ali sve to radimo po osećaju. Ništa nije pod pritiskom.
-Je l romantičan?
-Umereno. Vino i sveće na krovu tip. Sva sreća nije plišani meda tip. Ali mi redovno donese cvet ili čokoladicu kad se viđamo.
-Ne mogu da verujem, zvuči mi nestvarno. Pa dobro, kako ide za sad? Kako se viđate?
-Viđamo se kad stignemo, ali uglavnom ne prolazi više od tri dana. On je takav avanturista, bukvalno mi je pokazao svako mesto u ovom gradu, nikad ne idemo na neka dosadna mesta. Baš se trudi da me zabavi.
-Eto, i ti se usreći na kraju.
-E, ima super druga, pa sam mislila, ako si za da idemo sutra uveče na veče stend ap komedije?

Коментари

Популарни постови