Mala horor priča

Ipak se ispostavilo da Aljoša nije tako savršen... ne mogu da kažem da nisam pimećivala, ali sam prosto želela da se pravim slepa. Elem, pre nedelju dana mi je kupio predivan lančić jer sam mu pricala koliko obožavam nakit i tada je sve počelo. Nosila sam lanče samo dva dana i jedne večeri dok smo bili u parku ga je skinuo i stavio u džep. Mislio je da nisam primetila, ali kada je shvatio da jesam, izvinio se i rekao da želi da ga vrati jer je u zlataru stigao još lepši. Prvo sam insistirala da to ne čini, ali se ponašao jako čudno i tvrdoglavo, popustila sam. Sutradan smo sedeli u kafiću i jeli palačinke. Stvarno je bilo prelepo, Aljoša je takav džentlmen. Kada sam se vraćala iz toaleta, moj dragi i konobar su se tako glasno svađali da je Aljoša samo pokupio moje stvari i izveo me iz kafića. BUKVALNO. Rekao je da su se posvađali oko računa, da nas je navodno konobar pokrao. Tako, kad je čovek sam, krene da ludi, a kada nađe nekog ko je lud, shvati da nije lud, ali se pravi da je lud da ne bi bio sam. Taj čovek sam ja, Iris. Uprkos svemu, odlučila sam da ga stavim na test. Tačnije, Cica i ja. Postavila sam ga na najveći test muškog strpljenja- šoping. Znala sam da je trebalo da to uradim u prvih nedelju dana veze, ali je bilo toliko savršeno da nije bilo potrebe. Elem, Cica će ga neopaženo pratiti dok me bude čekao, pola sata- tako smo se dogovorile, to je prva prepreka na poligonu ove veze. On je stigao tačno na vreme, klasika.
-Evo ga, miran je, sedi na klupici ispred radnje. A, evo ga, ustaje i ulazi u radnju.
Deset minuta kasnije:
-Iris, obezbeđenje ga izvodi napolje i razgovara sa njim.
Odmah sam došla.
Čekao me je sa druge strane tržnog centra.
Sve je teklo divno i bajkovito. Ništa nisam htela da ga pitam. Predlagao je da uđemo u svaku radnju, i tada mi je sve postalo još sumnjivije. KOJI MUŠKARAC TO JOŠ RADI??
Sve se zatim izdogađalo tako brzo. Ušli smo uradnju i sledećeg momenta je pištalo ono na ulazu. Obezbeđenje nam je prišlo, pretreslo nas i iz njegovog džepa izvadilo majicu!!!! Moj (bivši) dečko je kleptoman.
Eto šta je. Lanče je ukrao od komšijine žene, u kafiću viljušku, a sada majicu.
-Jesam ti rekla da nešto nije u redu sa tim tipom.
-Cico..... nije mi do kritika sad, stvarno.....
-Trebalo je da ga prvi dan odvedeš u šoping.

Коментари

Популарни постови