Prolećno čišćenje.... garderobera

Sad je vreme prolećnog pospremanja.... garderobera.
Proteklih par meseci me malo drmala depresija, kako da kažem, malo sam preterala u kupovini.
Samo dođem kući, iz kese sve ubacim na najnižu policu i legnem u krevet da sažaljevam sebe dok gledam petnaestu epizodu prve sezone serije koja govori o muško-žensim odnosima, dok jedem kutiju sladoleda koja teži pola kilograma.
Rešila sam da se ne osećam više tako. Svi znamo da žena sigurno pravi promenu kada se ošiša i kada presloži garedober.
Tako i ja. Rešila sam da doniram neku odeću koja mi je mala, jer pet dana depresije dva i po kilograma sladoleda viška na mom stomaku.
Evo me.
Jaooooo, vidi ove crne pantalone veličine S. Obukla sam ih samo jednom jer su mi previše male, a kupila sam ih kao motivaciju za skidanje kilograma. Neka ih, taman da me motivišu da smršam.
Čooooooveče.... vidi ovu povraćka zelenu haljinu sa povraćka tigrastim printom. Kupila sam je jer je bila na 80% popusta. Nikada je nisam nosila jer je ružna i ispada mi stomak. Neka i nje, isto kao motivacija.
Ok. Našla sam dve haljine koje sam kupila u proteklih pet dana, nikada ih nisam obukla. Isto tako, jednu košulju, jednu jaknu i pantalone. Imam taj neki fetiš da ne skidam etikete do prvog nošenja.
Jao, vidi ovu majicu, mislim da je imam od petog razreda, sva je izbledela, i već je počela da se raspada, samo što se nije pocepala, nema veze, obožavam da je nosim, može da izdrži još ovu sezonu.
Kako je odvratna ova kožna jakna, ne znam ni što sam je kupila. Al dobro, neka je, može da se ukombinuje sa nečim već.
Totalno sam zaboravila na ovu majicu koju sam kupila prošle godine. Jao, i na ove farmerke. Mislim da su mi sada velike. Nema veze, neka ih, za one dane.
Dobro, treba ovde još da se dokupi. Kakvi ja da doniram, ovde nema ni za mene.
Booooože, totalno sam zabotavila na ovaj tufnasti-pidžama kombinezon.
Smorilo me da slažem. Ima više odeće nego što pamtim. Sad ću ja ovo samo da vratim kako je bilo, imam još jednu epizodu serije...

Коментари

Популарни постови