Hot dejt 2

-Ss..Srđane! Pa to je.. to je..znaš..mačka mi je imala srčani napad..i uznemirila sam se toliko....- Cico, ubiću te.
-Hoćeš da se umiješ?
Da se umijem?? Gde da se umijem? U fontani svoga blama, u suzama od sramote?
-Gde da se umijem?
-Auuuummmm pa...
BOŽE KOLIKO JE NEPRIJATNO
-...da odemo u neki kafić?
-Dobra ideja.
On je taaaako sladak. Ima građu savršenog belog medveda i bradu četničko-hipstersku neurednu u pokušaju. I sav je tako neobavezan i kao nezainteresovan. Svi se uvek čude što se meni dopadaju nekonvencionalni tipovi koji su uglavnom ono što klasične devojke ne vole. Elem, on tako sav po mojoj meri, a ja ovde sve samo ne svoja. Umazana, pokisla, zakasnila, nikakva. Treba mi hotel, bombonjera i amnezija, a ne kafić i lik koji je moj tip. Mislila sam da to nikada neću reći.
Idemo ka kafiću i on je u fazonu kako je mačka sada, a ja lupetam nešto o hitnoj pomoći, zaboga toliko me je sramota. Zamisli zaljubimo se, smuvamo, zavolimo i uzmemo, a ja sam ceo odnos započela na laži i imaćemo decu i malu kućicu na periferiji, a on nikada neće znati da nisam imala mačku koja je još manje imala srčani napad i da li je to uopšte moguće i on će...
-IRIS!!!??
-Da?
-Pitao sam da li ti treba nešto iz prodavnice?
DA!! Vlažne maramice za skidanje šminke, martini, čokolada, obične maramice, i bensedin za smirenje. I zaista, ovo nam je prvi dejt, sramota me je da kažem da mi treba nešto, a opet glupo je da uđem i stojim u redu iza njega...
-Ništa mi ne treba. Sačekaću te ispred.


Zovem Cicu čim je ušao.
-CICO!!! Ovaj tvoj ol nečural piči smouki aj je sve upropastio. Izvini, ali moje šanse su minorne. Lik me gleda kao da sam prekrivena slinama.
-Smiri se Iris, iskoristi situaciju. Budi zavodljiva, gledaj ga ispod oka. Nasmeši mu se. Smej se na njegovu foru i onda ga kao dodirmi po ruci. Biće sve okej, a to malo šminke popravi. Ponela si šminku da se popraviš, zar ne?
-Ne.
-Okej. Pokušaj onda šarm.


-Hoćemo li?
-Naravno!- smeškam se, jako se smeškam heeeeeeeeee-heeeeee, gledam ga ispod oka heeee-hee.
-Jesi okej?
-Aha, što?
-Imaš nešto narandžasto na zubima.
-HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA dobra fora- kao smejem se i izvaljujem mu rame iz čašice
-Nije fora- odgovara i drži se za rame- hoćeš da ideš da se umiješ sada?
-Naravno.

Zovem Cicu
-Nije uspeo šarm, poslao me je da se umijem.
-Šta??? Kakav kreten. Znaš šta, ima da se umiješ sada, da se vratiš za taj sto i da budeš sasvim svoja, ima da mu kažeš da nemaš mačku i da si kasnila jer si želela da izgledaš lepo za njega, ali da za to više nema potrebe jer odlaziš.
-Baš tako dramatično?
-Baš tako.

Deset minuta kasnije vraćam se crvena za sto, jer se jako teško skida šminka tečnim sapunom pomešanim sa vodom, a još teže suši pod aparatom za sušenje ruku. Srđan me gleda sav isprepadan.
-Iris, šta se desilo?
-Iritacija kože se desila. Srđane, ja nemam mačku, imam samo nabolju drugaricu i srčani udar u najavi. Ovo je takav blam. Ja sam samo želela da budem lepa,  mislim, nisam čak ni ja, Cica je htela, a ona je moja najbolja drugarica i uvek mi pomaže, ali sada više nema potrebe jer...
-HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA
-.....ja odlazim.
-HAHAHAHAHAHAHAHHHHAHAHAHAHH
-Šta je smešno?
-Čekaj, svesna si da sam te video više puta pre ovoga?
-Da?
-I svesna si da si uvek izgledala isto?
-Da?
-Zašto misliš da si ovaj put morala da izgledaš drugačije? Je l ovo neko specijalno veče?
O sranje. Kakva sam ja paćenica. Sad će znati. On već zna. Zna da mi se mnogo sviđa i da hoću da se smuvamo i zna da sam unajmila najbolju drugaricu da me šminka za običan dejt, Isuse, koja sam ja jadnica. Šta da kažem sad??
-Paaaaa....da...mislim... idem na dejt posle ovoga...
-Kad? Već je sedam sati, nadam se da ćeš sa mnom ostati makar malo više od sat vremena?
Vidno je uvređen. Još sam veća jadnica.
-Da, da, dejt je u ponoć. Heh.
-O?
Jaaaaaako je neprijatno..
-Mogu li da znam sa kim izlaziš? Nisi mi nikoga spominjala kad smo se dopisivali....
-Da..ooo..on je Ilija, znaš, najbolji drug najbolje drugarice moje najbolje drugarice, nisam to spominjala, pitao me je pre dva sata. Heeeh
Jako je napeto.
-Paa.. bolje da te poljubim ja pre njega.

Mislim, nije kao da sam htela da se poljubimo na prvom dejtu, pogotovo što je sve tako loše ispalo. Ali na kraju sam mu priznala sve dok se on ludo zabavljao uz stomačnu upalu mišića od smeha. Na kraju krajeva, i bolje je što sam bila bez šminke. Znam da sam mu se stvarno dopala. Valjda..

Коментари

Популарни постови