Da li smo mi sada u vezi?

Srđan me je poljubio na prvom dejtu. Iskreno, bila sam šokirana. Mislim, ceo taj šok početak donosio je šok za šokom kako je vreme prolazilo. To veče kada sam došla kući sva uzbuđena i zbunjena, razmišljala sam da li da mu se javim ili da mu se ne javim. Da li smo mi sada u vezi? Nikad se ja nisam javila prva (lažem, samo to volim da kažem kako bih zvučala nedostižno) ali sam ovaj put smogla snage i napisala sam mu: "Baš mi je bilo lepo večeras. Laku noć. :*". Čekala sam na odgovor čitavih osam minuta. "I meni je. Laku noć.". Aaaaa??!!!
Kao prvo, šta je čekao osam minuta, kao drugo, on je mene zaskočio prvi, kao treće zašto mi nije uzvratio cmok??????
Naravno da nisam spavala.
-Cicooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!
-Ej mačko, šta je bilo?
-Srđan i ja smo se poljubili, mislim, on  me je poljubio i ja sam mu se javila napisala sam laku noc i cmokic odgovorio je OSAM minuta kasnije samo laku noć, Cico, ubiću se.
-Čekaj, bre, polako. Pa jeste vi sada u vezi??
-Pa ne znam Cico, to ti pričam.
-Uhhhhh što mrzim to. Oni su uvek u fazonu mi ljubimo i mislimo šta nam se misli, a vi razbijajte glavu da li smo u vezi ili ne...... Pa jeste se poljubili samo tad li ste se ljubili duže malo?
-Nee, samo jednom.
-E pa, ne znam šta da ti kažem, glupo je da pitaš: E JESMO MI SADA U VEZI. Sačekaj sutra.
Celo veče sam preležala i čitala ženske on-lajn časopise fokusirajući se na naslove: "Kako ga otkriti", "Šta njegov horoskopski znak govori o njemu", "Govor tela vašeg muškarca", "Da li vas voli". Sve to vreme Srđan je bio on-line na fejsu do negde dva ujutru.
Ništa meni nije, do činjenice da je najpričljiviji muškarac na svetu. Bukvalno smo se borili za reč ali na lep način kada smo sedeli zajedno i ostali smo u kafiću do deset uveče i konobarica nas je bukvalno isterala i sve je bilo super. I zašto mi onda nije odgovorio na cmok?
Nekako sam već zaspala i rekla sam sebi- nećeš se javiti sutra.
I nisam. Gospodin se javio tek oko podneva i to me pozvao.
-Heeej mala.
-Heeeeehehee Srđane!- konačno si se setio- PA GDE SI TI??
-Ej evo me, u stanu sam. Hteo sam samo da ti kažem da nećemo moći da se vidimo danas. Nisam juče stigao da te pitam da li ti odgovara ili ne, ali  nešto mi je iskrslo.
-Aha... ma neeeee, ne. Mslim, ne smeta mi. - šta li mu je to iskrslo, da li me vara? A da, nee znam ni da li smo zajedno- Paaaa, kad si mislio da se vidimo?
-Hmmm, sutra. Mislio sam da izađemo uveče, taman da upoznaš moje drugare.
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!! DA! DA! DA!
-Hmmmm, sutra uveče kažeš? Maaa, mogu, mislim da nemam ništa isplanirano- kakva sam jadnica, sigurno je provalio.
-Dobro, čujemo se, ćao. Klik.

ŠTA??????????????????????????????????????????'
-Cico, ovaj Srđan je psihopata, garant.
-Što?
-Nije mi posalo dobro jutro poruku, javio se malopre i razgovor je trajao tri minuta, hoće da me upozna sa drugarima, nema nežnosti u njegovom glasu.
-Hoće da te upozna sa drugarima!? Pa vi ste u vezi!
-Pa kako smo u vezi kad mi nije poželeo dobro jutro, nije mi na kraju poruke stavio cmok sinoć, nije mi rekao ljubim te na kraju razgovora. Ciiico. Jako sam zbunjena.
-Možda je samo jedan od onih likova koji ne vole da se dopisuju. Mislim, jedan dan ste u vezi, šta očekuješ?
-Ma Cico malo emocija, điđimiđi. Nema, bre, topline.
-Nema topline ako ne voli da se kucka po ceo dan?
A ja sam takva, šta ću. Pričljiva sam i mazna i po ceo dan bih se dopisivala i razmenjivala emocije. Volim da smo 24 sata u kontaktu, pogotovo onih dana kada se ne viđamo. I jako mi je teško palo.
Međutim, sledeći put kada smo se videli, sve mi je bilo jasno. To veče smo izašli sa mojim drugaricama i njegovim drugarima. Svi su mi govorili kako je do ušiju zacopan u mene. A ja glupača, nisam ni videla.
On se živ začudio kad sam mu predložila da se malo češće čujemo, i eventualo razmenjujemo želje i čestitke za početak i kraj dana u vidu laku noć i dobro jutro poruka. A i to je borba (češće zaboravi nego što pošalje).
Ali je od svih borbi najslađa.

Коментари

Популарни постови