Izgubljeni uticajni tviteraš

-Neodgovoran je- zaključila je Cica kada sam je pozvala usled napada panike oko tri izjutra.
-Cico, daj Bože da je neodgovoran, samo da mu se nešto nije desilo..
-Ajde, ispričaj mi ispočetka?
-Otišao je da radi oko sedam juče, završio je smenu negde oko pola jedanaest. Poslala sam mu poruku da vidim kako je sve prošlo. Nije odgovorio. Pozvala sam ga oko ponoći, bio nedostupan. Proveravala sam na viberu, fejsu, vocapu, i mesindžeru kada je poslednji put bio aktivan. Nije bio skoro. Onda sam mu oko jedan poslala poruku na viberu kako ne mogu da čekam budna više. Očekivala sam da će odgovoriti. Do tada je mogao da dođe kući šesnaest puta. Pogazila svoju reč kao paćenica, opet ga pozvala- nedostupan. Ušla na fejs- AKTIVAN PRE 7 MINUTA. Pustim mu tu poruku i otad nije bio viđen aktivan. Sigurno je izbagovao fejs. Jao Cico, ako mu se nešto desilo...
-Ma daj, bre, ženo, ne paniči, šta je moglo da se desi. Sigurno je došao kući, ugasio mu se telefon, samo se umoran skljokao na krevet i zaspao.
-Ne, ne, ne bi on nikada zaspao da se ne javi.
-Ma daj, nije mu ovo prvi put da se ne javlja.
-Drugi je, Cico, i prvi put je bilo opavdano.
-Bilo, otišao na put i nije poneo punjač.
-E, nije znao čovek da će mu biti potreban.
-Ma daj, Iris...
-Dobro Cico, plašim se da mu se nešto nije desilo.
-Šta može onolikom čoveku da se desi?
-Mogao je da padne negde, da se saplete, udari, iskrvari, mogao je neko da ga opljačka i ozledi, jao šta ću ja jadna, on sigurno leži u nekom kanalu. Pa ko još putuje jednu autobusku liniju četiri sata.
-E, znaš kako, ajde lezi malo, smiri se, javiće se on ujutru garant. Samo je lenj i neodgovoran. A i ženo, ko će da ga čeka do jutra. Ja mogu glavu da dam da njemu nije ništa.
-Dobro, ajde, idi spavaj.
-Javi šta je bilo.
Al ko da spava. Ulazi opet na sve mreže, zovi, šalji poruke- ništa. Tviter! Zaboravila sam da pogledam tviter. Nisam morala da ni da kucam njegovo ime u pretrazi, izlazi čovek sam. Piše da je tvitnuo pre jedan minut i to šta: " Da mi je znati šta to spaja ovu stranku i ovu stranku", pa se raspisao čovek u tri tvita. Ne znam da l sam ljuta što je živ i što tvituje ili osećam olakšanje što nije u nekom kanalu. Plus, znači da fejs nije slagao.
-Slušaj, uticajni tviteraš, javi se da si živ i da je sve okej jer će u suprotnom tviter da izgori. 

Коментари

Популарни постови