Bivši, budući bivši, neostvareni bvši i potencijalni bivši- ja se udajem!

-Nešto mi, stvarno, nije jasno- žalim se Cici.
-Koja je sad misterija Univerzuma?
-Zašto bivši, budući bivši, neostvareni bvši i potencijalni bivši daju sebi za pravo da se javljaju devojci sa kojom nemaju ništa, a PRITOM znaju da je zauzeta?
-To je i mene uvek intersovalo.
-I zašto ih nema kada smo slobodne, nego uvek navale kad smo u dugoj vezi, srećne i voljene?
-Opet se javio neki?
-Javila su se dvojica i pukao mi je film. Jedan se javlja svako malo, a drugi iz neba pa u rebra... nije se javio dve godine, mislila sam da je umro ili tako nešto. Što je najgore od svega, ja se trudim da zaista budem lepo vaspitana, al oni il su ludi ili se ludi prave.
-Najgore je to, ti si samo učtiva, i odgovaraš uljudno, a on odmah pomisli da uzvraćaš flert ili nešto slično.
-A pazi sad ovo- kada mu dam do znanja da smeta i da mi nije potreban, kada odgovaram bezobrazno i sa tačkama, ON SE ČOVEK JOŠ I NALJUTI!
-Au...
-I kako ja sad da objasnim njemu da me zabole uvo i za njega i njegove brige i probleme, i da mi se bljuje od njegovih komplimenata, i da me baš briga što je sam i bez ikoga, i što je najvažnije da ja volim Srđana najviše na svetu?
-Jesi im spomenula da imaš dečka?
-SPOMENULA? Svaka druga mi je moj dečko.
-Pa da, to je njihova bolesna psihologija, nek te ima on, al hoću te i ja.
-Postoje ti neki prećutni ustavi gde ne možeš nekome samo da kažeš- hej, smaraš me, produži, a opet, na vrh mi je jezika..
-Znaš šta je najstrašnije od svega?
-Šta?
-Kada im kažeš da imaš dečka koji baš ne voli da se dopisuješ sa bivšima, oni se prećutno povuku. I tada je sve ok. Znači da poštuje više tvog dečka, jer se ne ljuti kada on neće da se ti dopisuješ sa bivšim, al ti kada nećeš da se dopisuješ sa njim, onda je to bezobrazluk i nepoštovanje.
-Tačno. Tačno.. Još se ja loše osećam što mi se uopšte javlja, kao da ja radim nešto loše. Šta da radim ako se OPET javi?
-Lepo mu saspi- slušaj, mali, ja se udajem- NE POKUŠAVAJ! Valjda će tada odustati...

Коментари

DR ODOGBO каже…
Pozdrav, ja sam iz Sjedinjenih Država, želim podijeliti ovo veliko svjedočanstvo o tome kako mi je dr. Trust pomogao vratiti joj bivšeg ljubavnika. Tijekom potrage za rješenjem došao sam u kontakt s dr. Trustom i kroz njegovu pomoć moj se ljubavnik vratio u roku od 48 sati. Tako sam s ovom hrabrom savjetovati svakoga tko traži način da dobije ljubavnika da kontaktira Dr. Trust na WhatsApp: {+ 14432813404} ili putem e-pošte na {placeofsolution@yahoo.com} ja sam tako sretan barem ja i moj ljubavnik se vraća jedni drugima i zajedno odlaze u novu godinu zajedno Hvala vam još jednom Dr. Trust.

Популарни постови