Muška predatorija

-E šta ti je muško. Predatorija moja Cico.
-Što?
-Ma šta što? To ti ne da ni mic da mu se useliš u životni prostor.
-Haha! Šta se desilo?
-Nije se desilo, dešava se.. već mesecima. Ona njegova jazbina, kao medveđi brlog, svega ima na sve strane. Ja tako došla pre jedno mesec dana, velim ostaviću koju gumicu i ukosnicu tu da imam, da mi se nađe. Nisam ni izašla iz stana već me zove da mi kaže da sam zaboravila NEKE SVOJE STVARI kod njega u stanu. Zajedno smo skoro čitavu godinu, spavala sam milion puta kod njega i sve se misllim, ne zna ni on šta ima u onom buvljaku od stana, mogu ja tu i tamo da posejem nešto.
Sad mi se čini da on sve one prljave tanjire, salvete i veš planski namešta po stanu, meri, slika, obeležava kredom. Ništa ono tamo nije slučajno namešteno i on onda tačno, pošto je taj stan u takvom haosu od kako sam prvi put nogom kročila, zna napamet gde mu šta stoji i kao ker nanjuši tvoju stvar. Mislim i da ima supersenzore gde su stvari uljeza obojene bljuca zelenom, pa ti sad pokušaj da ostaviš nešto svoje.
-Pazi, ženo, još on mene kao ubeđuje da ne smeta njemu, nego je samo hteo da me podseti pa mi svako malo govori: NE ZABORAVI MAJICU, NE ZABORAVI DA PONESEŠ PUNJAČ. Ne znam je l sve to da se ne bih vraćala, a obavezno se seti uvek da mi kaže da ne zaboravim smeće iz stana da iznesem.
E, je l bato? Pa ako ću da iznosim smeće i da prem čaše svaki put kada mi se pije nešto, a da ne dobijem sepsu, ima moje ukosnice da stoje u ormariću. I ne samo to! Ima još nešto da ostavim.
-ONO- kažem značajno Cici.
Samo je zinula.
Ono je predmet za svakodnevnu ličnu higijenu koji označava da se nekome polako useljavate u životni prostor. Sve što se nakon ONOGA unese u stan je minorno i beznačajno jer, možeš ti sestro da imaš pun orman svojih stvari kod njega, al džaba kad nemaš ONO da s njim opereš zube. To je ultimativni test.
Sinoć ja lepo prespavala kod njega, ujutru ustala, oprala zube i četkicu stavila pored njegove. Fino se rastali. Nije prošlo ni punih deset minuta...
-Hej ljubavi, hoćeš da ostaviš ovu četkicu u stanu?

Коментари

Популарни постови